Rólunk

Felnőtt-, gyermekszemészettel és kontaktlencse illesztéssel foglalkozunk. Rendelőnk családias környezetben a belváros szívében tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető,  szabad parkoló helyekkel rendelkező  zöldövezetben helyezkedik el, a magas színvonalú Benyovszky Orvosi Központ alsó szintjén.  Két helyiségből áll egy korszerű vizsgáló parkkal rendelkező orvosi rendelővel, ahol speciális gyermekszemészeti  valamint legújabb technológiájú felnőtt szemészeti eszközök egyaránt megtalálhatóak, és egy optikai részleggel ahol napszemüvegek, optikai keretek, kontaktlencsék, ápolószerek nagy választékban kaphatók.

 

Fő mottónk : Nem mindegy hogy hogyan látja a világot a titok a megfelelő látószög! Mi ebben segítünk hogy megtalálja! Bátran forduljon hozzánk hogy felfedezzük együtt a világban és a bennünk rejlő csodát! Szeretettel várjuk hétfőtől-péntekig , illetve kéthetente páros héten szombaton is.

Dr. Zólyomi TÍmea szemész szakorvos, gyermekszemész – Szemészeti pályafutásomat 2006-ban a Ceglédi Kórház szemészeti osztályán kezdtem, rezidenséveimet a Semmelweis Egyetem Tömő utcai és a Mária utcai telephelyén töltöttem, majd 2014 novemberében szakvizsgáztam. A szakvizsga után a Szent János Kórház, valamint a Budai Gyermekkórház Szemészeti osztályán 2020-ig. 2019 májusában sikeres gyermekszemészeti licensz vizsga után, a Benyovszky Orvosi Központ és a Logodi Látáscentrumban rendelek.

Rendelési idők

Hétfő: 14-18
Kedd: szünnap
Szerda: 13-19
Csütörtök: 9-13
Péntek: 13-18

 

Csikósné Szauer Mónika látszerész – pályafutását az Ofotért Üzletben kezdte egészen 1998 tavaszáig, majd a csepeli rendelőintézet optikai részlegét vezette ez év (2022) tavaszáig. Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezik amit folyamatos tanfolyamokon való részvétellel fejleszti, akár speciális lencsék (prizmás, miyosmart, többfókuszú) elkészítését is vállalja.

Fontos küldetésnek találja a gyermekek részére a megfelelő szemüvegkeret kiválasztását, elkészítését legyen az akár kiskorú. Nagy örömmel tölti el amikor mosolygós csillogó szempár néz vissza rá, legyen az pár hónapos vagy két nullával rendelkező.